Skip to content Skip to footer

Hyra digital Rollup

En smart affär!

Med digital rollup kan du enkelt och effektfullt visualisera ditt budskap. Det både engagerar och imponerar dina kunder på mässa, event och i butik.

Det är stor konkurrens om att nå ut med sitt budskap och fånga uppmärksamhet. Vi hjälper dig att sticka ut och synas det lilla extra när det är som viktigast.

Erfarenhet
80+
Mässor & events
8080+
5 anledningar till att

Hyra LED rollup för mässa, event & butik

Idag lever vi med ett informationsöverflöd. Företag slåss om att försöka fånga vår uppmärksamhet, samtidigt som vi har ett begränsande tålamod som mottagare. Vi har en förmåga att filtrera bort för att undvika att bli överbelastade. Man har inte många sekunder på sig, om inget snabbt lyckas fånga vårt intresse går vi vidare. LED Rollup stärker ditt budskap och kommer till sin rätta på mässa, event och i butik. Ditt budskap kommer fånga den uppmärksamhet du söker, bli snyggare och lättare att förstå.

Att infografik blivit allt populärare beror delvis på att vi processar grafik mycket snabbare än text. Förmågan att effektivt visualisera information kommer därför att bli ännu viktigare i konkurrensen om kundernas uppmärksamhet.

Att hyra LED Rollup hos oss är därför en smart affär. Vi kan och förstår vikten av av synas när det är som allra viktigast.

Varför du borde hyra LED rollup

1. fångar uppmärksamhet

LED Rollup fångar snabbt uppmärksamhet samtidigt som den väcker nyfikenhet. Den underlättar för besökare att ta till sig ditt budskap, vilket kan göra det enklare att fatta beslut. LED Rollup sätter ditt budskap i ett sammanhang som blir både unikt och iögonfallande.

2. Information lätt att förstå

Med LED Rollup kan man göra information lättare att förstå. Genom att visualisera alltifrån tjänster, produkter, metoder eller lösningar kan vi berätta en historia som behagar och underlättar för mottagaren.

3. ökad trovärdighet

LED Rollup är en eventprodukt som får människor att komma ihåg den informationen de ser genom att den skapar ett visuellt samband. Infografik är mer informativt än bild och text och har dessutom hög trovärdighet om det designas på rätt sätt.

4. Skapar dynamik

På mässor och andra event scannar man utställare i hög utsträckning. Genom att inkludera LED Rollup i din marknadsföringsstrategi kan du skapa engagemang och dynamik, vilket kan locka dina besökare att vilja få mer information om dig och ditt företag.

5. Hyra - en smart affär

Rätt och alltid fungerande LED Rollup på rätt plats. När du behöver den. Fokus på cirkulär hållbarhet.

Teknisk info om vår led rollup

Storlek på LED Rollup

Skärmen mäter 640 x 1920mm

Upplösning

256 x 768 px

Material

Aluminiumhölje

In- & utgångar

Nätverk, in och ut (Cat6), ljud, hdmi, usb

Format

Spelar upp alla kända format som .mov, .mpg4 m.fl.

Hyra Led Rollup är en smart & enkel affär

hyr led rollup var du vill, när du vill

Hyra är smart

Med fast dagshyra blir budgeten tydlig. Säker leverans tillkommer.

Fungerande utrustning

Alltid fräsch & fungerande teknik på plats. När den behövs.

Säker leverans

Vi levererar, monterar & installerar med utbildad personal.

Du sticker ut

Ditt budskap engagerar, imponerar & fångar besökarens uppmärksamhet.